Les opinions expressades en aquest blog són totalment personals i mai podran ser preses com declaracions formals de cap grup, club, associació o institució, independentment de la meva pertinença o dels càrrecs que en elles pugui ocupar. Al mateix temps no em faig responsable dels comentaris que es puguin fer a les meves opinions ni necessàriament tinc per què compartir-los.


DREAMS COME TRUE!!!

...Throw wreaths of fadeless flowers to the victors

In the race and in the strife!

Create in our breasts, hearts of steel!...

Himne Olímpic



10.5.12

Els Gerardos es carreguen el windsurf olímpic!

Feia gairebé un any que no em decidia a publicar res en el blog.... No és que no hagin succeït coses en la Vela, han succeït i moltes, però he preferit durant aquests mesos ser espectador mut. He vist i viscut d'a prop el maldestres i desencertats que arriben a ser els nostres dirigents federatius a l'hora de prendre decisions i poso la proa a la Real Federació Espanyola de Vela (R.F.E.V.) Però l'ocorregut el cap de setmana passat, com diuen els valencians, és de categoria, per no dir lamentable!

En la reunió de la ISAF on s'havien de decidir les classes que concorreran en Vela en els JJOO Rio 2016 la R.F.E.V. (representada per Gerardo Pombo i Gerardo Seeliger) va votar en contra del windsurf, carregant-se el treball, el projecte esportiu i les il•lusions de molts joves regatistes de tota Espanya i arruïnant... la carrera olímpica dels i les windsurfistes ja consagrades que tants èxits ja ens han portat en europeus i mundials i que veuen com tot el seu projecte olímpic s'acaba d'aquí 3 mesos a Londres. Vergonyosa la decisió de la R.F.E.V... espero que els membres de la Junta Directiva que no comparteixin tal decisió presentin immediatament la dimissió... anem a veure qui només es lamenta i qui actua de debò!!!... i als que formaven la delegació espanyola solament una pregunta... Així és com es "compren" futurs càrrecs en la ISAF?

Quan s'adonin del que han fet, i coneixent-los com els conec, diran que ha estat un error i buscaran qualsevol excusa per justificar-se (és l'habitual) però el dany ja està fet!!!... Encara sort que després dels jocs ja vénen les eleccions a la RFEV i entre tot el col•lectiu de la Vela tenim l'oportunitat del canvi, que entri saba nova i que puguem posicionar-nos definitivament com un referent seriós al món i no amb la pobra imatge que donem gràcies als dirigents federatius que hem tingut fins avui...necessitem una renovació!

Ha arribat l'hora i l'oportunitat de fer-ho!

2 comentaris:

  1. No falla.... si abans ho dic abans ho fan!!!....deia fa unes hores en el meu blog:
    "...Quan s'adonin del que han fet, i coneixent-los com els conec, diran que ha estat un error i buscaran qualsevol excusa per justificar-se (és l'habitual) però el dany ja està fet!!!..."
    Doncs acaba de sortir el comunicat oficial de la RFEV dient que l'emissió del vot en contra del Windsurf ha estat un error.... ara a veure qui arregla això!!! per no dir la imatge que donem a nivell internacional!!!

    http://www.rfev.es/?p=10635

    ResponElimina
  2. Totalmente de acuerdo contigo, ha llegado la hora de renovar la Federación Española. Lo que no entiendo es como pueden tener el valor de anunciar que serán candidatos a la presidencia los actuales vicepresidentes que son partícipes de los desaciertos y abusos que durante años se han cometido. Lo que hace falta es una renovación total como bien dices.
    S.F.

    ResponElimina