Les opinions expressades en aquest blog són totalment personals i mai podran ser preses com declaracions formals de cap grup, club, associació o institució, independentment de la meva pertinença o dels càrrecs que en elles pugui ocupar. Al mateix temps no em faig responsable dels comentaris que es puguin fer a les meves opinions ni necessàriament tinc per què compartir-los.


DREAMS COME TRUE!!!

...Throw wreaths of fadeless flowers to the victors

In the race and in the strife!

Create in our breasts, hearts of steel!...

Himne Olímpic



19.11.13

ORC vs RI... ara toca carregar-se el Creuer!!!


ORC vs RI

Em sembla vergonyós el que s'està perpetrant des de la Federació Catalana de Vela. El proper dia 23 de novembre, s'ha convocat als clubs a unes "presentacions" per informar-nos de la implantació del sistema de mesurament ORC i la substitució del RI per aquest, decisió que ja ha provocat la dimissió de Miquel Colomer com a president del Comitè de Creuers i la seva renúncia com a membre de la J.D. de la FCV.
El Club Nàutic Garraf no estarà present ni participarà en cap acte que representi danyar els interessos i anar contra la voluntat de la majoria dels armadors de la flota de creuers.
Antigament, el Comitè de Creuers era l'òrgan representatiu dels armadors davant la Federació, no una eina de la Federació per anar en contra dels armadors.
S'ha consultat d'una forma transparent a Clubs organitzadors i armadors abans de prendre aquesta decisió??? Una cosa és segura, ni al Club que presideixo ni a la flota del meu club se'ls ha consultat.
Ja s'ha fet molt dany a la vela lleugera i als programes de tecnificació, a l'Escola Catalana de Vela, ja s'ha danyat la moral i la il·lusió de la plantilla de la Federació on a molts dels que valien professionalment, o els han fet fora o s'han anat avorrits pels capritxos d'alguns dels actuals dirigents. Ara toca carregar-se el Creuer!!!
Demano als armadors, als responsables esportius dels clubs, capitans de flota, que parleu amb els vostres directius, amb el president dels vostres clubs, amb el comodor, perquè reaccionin davant una federació cada dia més ineficaç i allunyada del que els clubs, els regatistes i en aquest cas els armadors necessiten i desitgen, una federació que complica l'esforç que molts clubs fem per promocionar que els nostres creuers surtin a regatejar i no es quedin al port.
En els nostres ports volem una vela de creuer fàcil, una vela amateur i no cada dia més professionalitzada i cara. Volem veure molts vaixells navegant i participant en les nostres regates. I a l'armador que desitgi practicar aquesta vela més professionalitzada, també l’animarem a fer-ho, però ha de ser conscient que el pressupost és molt més elevat i amb els temps que corren no és el que la majoria d'armadors desitgen precisament.
Espero que un dia, no gaire llunyà, recuperem aquella federació propera i sensible a les opinions dels seus clubs i sobretot dels seus regatistes. Si no és així, li auguro un futur encara més fosc, a la FCV.

Salut amics i Bons Vents!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada